Лишай стригущий - 4 Октября 2008 - 03.at.ua

Форма входа

Календарь

«  Октябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Скачать полные версии игр бесплатно.

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2008 » Октябрь » 4 » Лишай стригущий


20:46
Лишай стригущий

Лишай стригущий (трихофития) — заразное грибковое заболевание, поражающее кожу, волосы и ногти. Возбудители— паразитические грибки нескольких видов. 
Рецепты

• При стригущем лишае за 30 мин до мытья головы втирать в голову настой ромашки (0,5 ст. л. лепестков ромашки на 1 стакан крутого кипятка и настоять 20 мин).


• При лишае у детей помогает смазывание пораженного места слизью или соком подорожника блошного или соком портулака огородного.

• При заражении стригущим лишаем (от кошек и собак) следует 1—2 раза в день натирать пораженные места густой смесью из горячей желтой серы и деревянного (низший сорт оливкового) масла. Смазанное место не мыть, процедуру повторять до исчезновения лишая.

• При стригущем лишае следует 1-2 раза в день натирать больные места разрезанным пополам кишмишем или изюмом. Излечение может наступить уже после первой процедуры.
При стригущих лишаях рекомендуется 1—2 раза в день натирать больные места мазью из золы древесины ивы козьей с уксусом. При приготовлении мази следует доливать уксус в золу до получения густой смеси.

Просмотров: 2185 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 4
4 BruitsUtill  
0
Потрібна була допомога фахівця і я не дуже довго шукав хороший юридичний центр ! Після чого насилу виявив на http://www.consalt-centr.ru/perereg_firm.html - перереєстрація фірм
. подивився їх портал і замовив запропоновану юридичну консультацію . Після чого юридична консультація дала про себе знати і я в результаті вирішив всі свої проблеми . Рекомендую Юридичний центр Консалт в Московській області.

3 scaplytat  
0
Дали мені url - адресу: http://srub-dizain.ru/profil-brus - продаж сухого бруса під Влодімірской області
і я надумав побудувати будинок ! Мені тоді терміново потрібен був профільований брус камерної сушки . Загалом відвідав я той сайт і покотив до них ! Там реально все якісно зроблено і профільований брус від виробника тяжко прикупити . Всьому цьому дії супроводжувала важка навігація сайту , яку я Струд зрозумів .Добре звичайно те, що це завод з виробництва бруса - але сайт слабо продуманий.

2 VawnBooniagot  
0
Зовсім бєспрєдєл настав ! Ось в google нарив оголошення http://rentrealtycrimea.com/kvartiry-dlitelno/page/2/ - здам нерухомість в Сімферополі
і зрадів . Ось тепер навіть не привітався з Вами ! У загальному здам 1 кімнатну квартиру Сімферополь
,я зацінив і оперативно роздуплився , що життя уматовая штука - раз є такі цоколі . Тому всім клопочу веб - сайт http://rentrealtycrimea.com з квартирами в місті Сімферополь .

1 WENROASESCERB  
0
Знайшов не правильна пропозиція і впав в істерику ! Написано воно було так : здам 7-ми кімнатну кімнату в житловому помплексе http://opa.od.ua/tags/%E0%F0%EA%E0%E4%E8%FF/ - Аркадія
Одеса Україна . Поблизу : клуб Ітака , Чорне море , стоянка для авто та магнат . Апартаменти з офігенна авторським дизайном , фіолетовою гламурної меблями та Одеській високоякісної побутовою технікою .

Имя *:
Email *:
Код *: